Fulfilment

"Wil jij je alleen nog maar bezig houden met de uitbreiding van je webshop? Fulfilment is dan zeker een uitkomst"

fulfilment uitbesteden

Door het fulfilment uit te besteden geef je het hele logistieke proces uit handen voor de afhandeling van de orders: van het moment dat de goederen worden ontvangen in het warehouse tot aan het bezorgmoment bij de klant.  

Kortom het hele proces vanaf de bestelling via je webshop of een ander verkoopkanaal die in het WMS (Warehouse management systeem) systeem gezet wordt tot aan de bezorging van de bestelling door de bezorger aan de besteller.

Het proces van fulfilment

Als eerste is het belangrijk dat jouw ordersysteem is gekoppeld aan het WMS (Warehouse managementsysteem) van het warehouse waar de goederen worden opgeslagen. De IT-communicatie zorgt voor de communicatie tussen de vervoerder en de consument. De consument kan dan precies de status van de bestelling volgen. Daarna volgen de volgende stappen.

AenD fulfilment supply chain

Fulfilment centra

Ben je op zoek naar een ervaren fulfilment bedrijf gespecialiseerd in grensoverschrijdende fulfilment voor de e-commerce sector?  
We werken samen met meerdere locaties in Nederland en kunnen u helpen bij de uitbreiding naar het buitenland. Deze fulfilment centra zorgen voor de verwerking, bezorging en retournering van de orders (B2B of B2C) van nationale en internationale bedrijven en webshops helemaal afgestemd op het soort  producten.
Voortdurend optimaliseren we op maat gemaakte concepten en zoeken we voortdurend naar ideale supply chain-oplossingen voor al onze klanten.

Benieuwd wat we voor jouw webwinkel op het gebied van all-in-fulfilment kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we je wensen en vraagstukken kunnen bespreken.

 
Aend fulfilment

Wat kunt u verwachten?

Voordelen fulfilment

Focus op groei

Jij hoeft alleen nog maar de focus te leggen op de groei van jouw webshop. Een webshop kan tenslotte alleen maar groeien door er genoeg aandacht aan te geven door goede marketingcampagnes en goede inkopen te doen. 

Groeien zonder beperkingen

Mochten je orderaantallen ineens enorm stijgen door bijvoorbeeld een marketingcampagne dan is het belangrijk dat de klanttevredenheid op peil blijft. Als jij maar zorgt dat er genoeg voorraad is dan zorgt het fulfilment center dat de snelheid en de kwaliteit van de verzendingen hoog blijft.

Service

Een fulfilment center heeft grotere volumes en daardoor gunstigere tarieven met vervoerders waardoor je de consument meerdere verzendopties kunt aanbieden. Denk hierbij aan de keuze uit vervoerder, tijdvakleveringen of een afhaalpunt. Door de latere cut-off tijden kan de consument nog tot laat zijn bestelling doorgeven en deze toch de volgende dag nog bezorgd krijgen. Jij hebt real time inzage in de orders en de voorraad en de consument wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Kies voor fulfilment met A&D Solutions

AenD Wereld pakket verzending

Vrijblijvende offerte

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden. 
  Kunnen we je helpen?

  Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  A&D Solutions

  Een alles in een platform voor de e-commerce

  Contact

  Over ons

  Social Media

  Nieuwsbrief